Sunday, February 2, 2014

Rosie dreamed a dream...

Nisam pisao odavno,nekako sam hteo da sačekam pravu priču,pravi razlog.

Pisao sam o mojim planovima i vizijama što se tiče Rosie editorijala...ne razmišljajući da će se sile Olimpa suprotstaviti tome. BUKVALNO.

No,pre nego što se raspišem o nemilom događaju,želim da svoje divljenje i zahvalnost uputim našem uspešnom dizajneru,Mihailu Anušiću koji stoji iza,vama verovatno poznatog imena,MIHANO MOMOSA.
Upravo na nekim fotografijama iz ovog seta možete zapaziti njegovu BAJKOVITU haljinu. Moje oduševljenje njegovim kreacijama prevazišlo je oduševljenje da je neko tako uspešan i kreativan verovao u mene. Hvala mu,HVALA DO NEBA!

Sve moje vizije u vezi ovih fotografija pale su u vodu kada je podivljali vetar kvario frizuru,poziranje,SVE! Tatjana (Model) je u haljini golih leđa pozirala na minusu i zato...HVALA Tatjani! Uprkos hladnoći bila si DIVNA!
Snimanje je proteklo u pravljenju pauza na svakih 10 minuta u toploj prostoriji. Onda smo shvatili da jednostavno ne ide. Na vremenske prilike jednostavno nismo mogli da utičemo. Odlučili smo da jos par fotografija snimimo u zatvorenom prostoru.

Za šminku se pobrinula moja draga Jovana Simić,a tu je i Marija Katanić koja nam se takođe tog dana našla u pomoći.
Model: Tatjana Marjanović
2 comments: